X

מפקד תחנת חיפה למתנדבי יחידת הג'יפים: "אתם הסיירת שלנו”

יחידת הג'יפים של משטרת חיפה מונה כ–40 מתנדבים שמסייעים בשגרה ובחירום לפעילות המבצעית של משטרת חיפה

  1. 1

את הדברים אמר מפקד תחנת חיפה, סנ"צ חיים אזרד, בערב הוקרה ליחידת מתנדבי הג'יפים, שהתקיים במפקדת אק"מ (אגף קהילה ומשטרה) של אגף הביטחון בשכונת עין הים בהשתתפות: ראש העירייה עינת קליש רותם, מנהל אגף הביטחון בעיריית חיפה יאיר זילברמן, קצין המבצעים של תחנת חיפה רפ"ק חיים נבו ואנשי היחידה.

ערב הוקרה למתנדבי יחידת הג'יפים במשטרת חיפה. צילום: ראובן כהן דוברות העירייה


יחידת הג'יפים של משטרת חיפה מונה כ–40 מתנדבים אשר יוצאים יחד עם הג'יפים הפרטיים שלהם לסייע בשגרה ובחירום לפעילות המבצעית של משטרת חיפה. פעילות היחידה כוללת בין היתר סיוע באבטחת מוסדות חינוך ואירועים המוניים, איתור וחילוץ נעדרים. ערב ההוקרה נפתח בתחקור אירועים בהם השתתפה היחידה לאורך השנה והיערכות לקראת פעילות היחידה בשנה הקרובה.




ראש העירייה, עינת קליש רותם, העניקה למתנדבים פנסי סימון ומעילים מבצעים, תרומת עיריית חיפה שנועדה לסייע לאנשי היחידה בפעילותם ואמרה כי היא מדווחת לאורך כל השנה על פעילותם הנרחבת והענפה אשר מהווה מכפיל כח משמעותי לביטחון תושבי העיר.

מפקד יחידת הג'יפים, פקד גיל תמיר, הודה לראש העירייה ולמפקד תחנת חיפה על שיתוף הפעולה ולאנשי היחידה אשר נכונים לעזוב בכל זמן בו הם נדרשים לכך כל עיסוק אחר בבית או בעבודה על מנת לסייע לתושבי העיר . תמיר ציין בדבריו כי במהלך השנה האחרונה השתתפה היחידה בכ–80 פעילויות מבצעיות בהם כ-40 "אירועי הקפצה" לאיתור נעדרים וסיוע בחילוץ נהגים ותושבים שנזקקו לעזרתם.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות









<
<
<












<