X

ברגע האחרון: ניצל ממוות לאחר שנפל אל פסי הרכבת

נוסע ככל הנראה בגילופין נפל למסילה בתחנת חיפה בת גלים דקות לפני מעבר רכבת. תושיית צוות התחנה הצילה את חייו ומנעה אסון כבד (צפו בוידאו)

  1. 1

צוותי תחנת חיפה בת גלים מנעו היום (רביעי) אסון כבד בזכות תושייתם ותגובתם המהירה. סמוך לשעה 11:30 התהלך ברציף התחנה נוסע אשר היה ככל הנראה בגילופין, וכתוצאה מכך נפל למסילת הרכבת הפעילה אשר עליה חולפות רכבות מהירות מידי מספר דקות.

מאבטחי ודיילי השירות של תחנת חיפה בת גלים אשר חילצו את הנוסע מהמסילה. צילום: רכבת ישראל


צוות התחנה בראשות מנהל המשמרת אסי אברהמי אשר שמע את ההתרחשות דיווח מיד בתדר החירום לפיקוד הרכבות הארצי, אשר עצר מיידית את תנועת הרכבות בתחנה. מיד לאחר מכן ובאופן מבוקר, ירדו למסילה עובדי התחנה ומאבטחיה: אסי אברהמי – מנהל משמרת תחנה, שון ללזר ויוסף חדאד – דיילי השירות, והמאבטחים  – לוריאן חמוד, יהודה יסני וליאל לוגסי וחילצו את הנוסע מהמסילה, העניקו לו עזרה ראשונה, והמתינו איתו עד הגעת ניידת מגן דוד אדום.




הנוסע נופל אל מסילת הרכבת. צילום: מצלמות אבטחה

ברכבת ישראל מדגישים כי יש להישמר תמיד מהליכה בסמוך ומעבר לפס הצהוב ברציף. עוד מדגישים ברכבת כי בכל מקרה של אדם הנופל למסילה, אין בשום מקרה לרדת עצמאית, מחשש למעבר רכבת, וכי יש לעדכן מיד את צוותי הרכבת, המנוסים בנוהל חילוץ אדם מהמסילה, לאחר עצירה מסודרת של תנועת הרכבות.

צפו בוידאו: https://youtube.com/shorts/E6uoqAZJNj8

 

 

 






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות



<





<
<
<