X

תחת מטח השיגורים למרחב חיפה – חשד לחדירת כטב"ם

מטח של כעשרה שיגורים שנורה לעבר חיפה והקריות יורט על ידי לוחמי ההגנה האווירית. חשד לחדירת כטב"ם

  1. 1

היום (ראשון) בסביבות השעה ארבע אחר הצהריים הופעלו שוב אזעקות בשורה ארוכה של אזורים בקריות, חיפה ובחוף כרמל, בעקבות מטח של שיגורים שירה חיזבאללה אשר יורט על ידי לוחמי ההגנה האווירית. מיד לאחר מכן הופעלו שוב אזעקות בעקבות חשש שכטב"ם של חיזבאללה חדר למרחב ונערכים חיפושים אחריו.

עשרים דקות אחרי מטח הרקטות לאזור החוף מנהריה עד חיפה, אזעקה על חדירת כלי טיס הופעלה בחיפה. דקות בודדות לאחר מכן ההתרעה על חדירת כטב"ם הורחבה גם לקריות. שוטרים וחבלנים של מחוז חוף הוזנקו למוקדים השונים ומבצעים סריקות לשם הסרת סיכון ואיתור מוקדים תוך טיפול בפריטי ושרידי האמל"ח ששוגרו.




בשלב זה לא התקבלו קריאות במוקד 101 של מד"א מלבד נפגעי חרדה ואנשים שנחבלו בדרך למרחב המוגן. עדכון בהמשך במידת הצורך.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות



<



























<