X

סקר לקראת פתיחת שנה"ל תשפ"ג: מה הילדים הכי אוהבים בכריך לבית הספר?

60% מהאמהות מכינות את הכריכים לבית הספר – רק שישה אחוזים מהתלמידים מכינים את הכריך בעצמם. ומה הילדים ובני הנוער הכי מעדיפים בכריך שלהם?

60% מהאמהות מכינות את הכריכים לילדים: חביתה, שוקולד וגבינה צהובה הם המאכלים הפופולאריים בכריך: 

חביתה, שוקולד  וגבינה צהובה הם המאכלים הפופולאריים בכריכים של ילדי ישראל, כך עולה מסקר שערכו לקראת החזרה לבית הספר, חברת תנובה ומכון המחקר Kantar (לשעבר TNS).

רק 6% מילדי ישראל מכינים את הכריך בעצמם. אילוסטרציה pexels

עוד בחדשות


חביתה כאמור היא המאכל הפופולארי בכריך, אחריה שוקולד וגבינה צהובה. "עמק" היא הגבינה הצהובה המועדפת על הורים.

מהסקר עולה כי  65% מההורים מכינים לילדיהם כריך עם חביתה, 61% מהם מכינים כריך עם שוקולד ו-56% כריך עם גבינה צהובה. אחריהם בדירוג טונה (44%), חומוס (38%) וגבינה לבנה (36.5%). עוד עולה מהסקר, כי 60% מהאמהות מכינות את הכריך לילד בבית, ו-32% מהאבות, כאשר רק 6% מילדי ישראל מכינים לעצמם את הכריך ו-2% מהילדים בישראל הולכים לבית ספר ללא כריך.

עוד עולה מהסקר כי "עמק" היא הגבינה הצהובה המועדפת על הורים המכינים כריכים לילדיהם וכי 66% מההורים משתמשים בה.

לדברי מיכל בצר, מנהלת השיווק של חטיבת החלב בתנובה: "בשנים האחרונות החלבון הפך למרכיב משמעותי בתזונה היומיומית של צרכנים בישראל ודרך מצוינת לשלב אותו בתפריט היומי היא הכריך לבית הספר. 2 פרוסות גבינת "עמק" מספקות כמחצית מכמות הסידן וכשליש מכמות החלבון היומית המומלצת לילדים בגילאים 4-8".

הסקר נערך באופן אינטרנטי בתחילת חודש אוגוסט בקרב 500 משתתפים, המהווים מדגם מייצג של האוכלוסיה היהודית מעל גיל 18.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

איפה תבלו את חג הפסח?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות

<