X

משחק הבאולינג הסתיים בפיצויים של כ-150 אלף שקלים

האישה הגיעה לאולם באולינג עם משפחתה אולם החליקה על הרצפה ושברה את הקרסול עד שנזקקה לניתוח




  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

בית משפט השלום חיפה נתן תוקף של פסק דין להסכם פשרה ולפיו תקבל התובעת (52) פיצויים לאחר שהחליקה על הרצפה באולם באולינג באזור ונזקקה לניתוח לקיבוע הקרסול השבור.

על פי כתב התביעה שהוגש על ידי עו"ד רועי אייל, הגיעה התובעת עם משפחתה לשחק באולינג באחד האולמות באזור. כתב התביעה  מתאר כי התובעת החזיקה בכדור וצעדה על רצפת הפרקט ואז החליקה על הרצפה שהייתה חלקה ושמנונית. היא נחבלה בקרסול  ופונתה מהמקום למרכז הרפואי כרמל.




עו"ד רועי אייל. צילום: פרטי

התובעת אובחנה עם שבר בקרסול ונאלצה לעבור ניתוח לקיבוע השבר שלאחריו נזקקה להליך שיקומי ממושך. כמו כן נקבעו לה 20 אחוזי נכות רפואית לצמיתות. בהסכם פשרה שקיבל תוקף של פסק דין נקבע כי התובעת תפוצה ב-147 אלף שקלים.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחוק ומשפט