X

תקרה קרסה בבית הארחה בחיפה. תיירים פונו למקום מבטחים

לוחמי האש הוזעקו לבית הארחה בשכונת בת גלים בחיפה לאחר שתקרה במקום קרסה אך למרבה המזל איש לא נפגע

  1. 1

לפני שעה קלה התקבלה הודעה במוקד 102 של כבאות והצלה על קריסה של תקרה במבנה המשמש בית הארחה ברחוב השחף שבשכונת בת גלים, חיפה.

צוות לוחמי האש מתחנת חיפה בפיקודו של רס"ל יוסף כיוף עלו לקומה השנייה של המבנה בן שלוש הקומות, הם ראו שאריות בטון מפורר שהגיע מכיוון התקרה שמעל, למרבה המזל ישנה הנמכת תקרה מעץ שמנעה את נפילת הבטון על השוהים בדירה.




כעת, בהמלצת הלוחמים משטרת ישראל פינתה את המבנה מבני אדם, כאשר גורמי ההנדסה של עיריית חיפה כבר נמצאים במקום על מנת לקבל החלטות להמשך תפעול המבנה.

תקרת העץ שמנעה את נפילת הבטון. צילום: כבאות והצלה

בהערכת מצב משותפת של כבאות והצלה, משטרת ישראל  ומנהל ההנדסה של עיריית חיפה קומות שנייה ושלישית של המבנה יישארו סגורות, בקומה הראשונה אפשר לחזור לשגרה.

סך הכל פונו מן המבנה שמונה תיירים מסקנדינביה שיקבלו סיוע מעיריית חיפה ויעברו למקום מבטחים.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות











<