X

"אם אתם קוראים את המילים האלה סימן שאני בעולם שכולו טוב" – לאחר מאבק במחלת הסרטן, הלך לעולמו הזמר והשחקן אדם

אדם נולד והתחנך בעכו ולאחר מכן עבר להתגורר בחיפה. בשנה שעברה חשף אדם כי הוא מתמודד עם מחלת הסרטן והיום (חמישי) הודיע המרכז הרפואי איכילוב בתל אביב על מותו. בעמוד הפייסבוק הרשמי של אדם עלה הפוסט האחרון שלו "אם לא הצלחתי לסייע מלמטה בעניין השבת החטופים, אנסה לפעול מלמעלה. תהיו טובים, אוהב"

  1. 1

במרכז הרפואי ת״א איכילוב הלך לעולמו הזמר והשחקן אדם (64), לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן.

אדם נולד, גדל והתחנך בעכו בשם חיים כהן. בילדותו למד בבית הספר "התומר" ובנעוריו למד בבית הספר "דרסקי". לאחר שירותו הצבאי עבר להתגורר בחיפה ובהמשך עבר להתגורר בתל אביב כדי ללמוד ריקוד ומשחק וחזר שוב להתגורר בחיפה.


את הקריירה כזמר עצמאי החל אדם בצרפת בתחילת 1986, תחת שם הבמה "כריס לייף". הוא הקליט שם שלושה שירים באנגלית: "Gypsy Lady" ,"Living Alone" ו-"No More Light", שהפך בגרסה העברית ל"אין מוצא".




אדם ז"ל. צילום: ויקיפדיה

לאחר חזרתו לישראל, החל בהקלטת אלבומו הראשון "סוד" שיצא לאור ב-1987. האלבום זכה להצלחה גדולה, ותוך זמן קצר נמכרו ממנו יותר מ-45,000 עותקים. בעקבות הצלחת האלבום הפך אדם לכוכב ענק, אליל נוער וסמל מין. באותה שנה השתתף בפעם הראשונה בפסטיגל בשיר וזכה במקום הראשון. במהלך השנים המשיך אדם להוציא אלבומים, להשתתף בפסטיגלים ולשחק. לפני שנה חשף אדם כי הוא מתמודד עם מחלת הסרטן, ממנה לא הצליח להתאושש.

במותו, הותיר מילים אחרונות אותן ביקש לפרסם לאחר לכתו: "אם אתם קוראים את המילים האלה סימן שאני בעולם שכולו טוב, ככה אומרים, עוד לא יכול להמליץ:) רוצה להודות על המסע המופלא והבלתי יאמן בחיים האלה, עשיתי המון, הייתי טוטאלי, הלכתי עד הקצה בכל דבר, באהבה, בחברות, ביצירה, נשארו לי כמה חלומות לא סגורים אבל לא המון. תודה על אהבה, תודה על כל אדם שפגשתי, או השפעתי בצורה זו או אחרת, תודה על החיים. אם לא הצלחתי לסייע מלמטה בעניין השבת החטופים, אנסה לפעול מלמעלה. תהיו טובים, אוהב".

 






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות


















<