X

בשורה טובה למאכילי החתולים בחיפה: העירייה תקפיא את מתן הקנסות

ראש עיריית חיפה יונה יהב, נענה לבקשתו של חבר המועצה, צביקה ברבי, להקפאת רישומי הקנסות למשך שלושה חודשים נגד מאכילי החתוליים בעיר עד להסדרת הנושא

  1. 1

בישיבת מועצת העיר שנערכה הערב (שלישי) פנה חבר המועצה צביקה ברבי לראש העיר יונה יהב לעצור את רישום הקנסות נגד מאכילי החתולים ברחבי העיר.

ברבי: ״מעל 5 שנים מאות תושבים חוטפים דוחות ללא הכרה בטענה שהאכילו חתולים. כל אדם שמאכיל חתול ברחוב עם גרגירים חוטף דו״ח. מתעמרים בתושבים, שצריכים להתמודד בבתי משפט וממציאים שצילמו אותם כשאין שום תיעוד״ עוד ציין ברבי ״כי אנשים נרדפים בצורה גסה ומתייחסים אליהם כמו עבריינים, הדוחות הם פרי המדיניות של העירייה הקודמת״. ״רוב הדוחות״, לדברי ברבי, אינם מידתיים וניתנים ללא כל פרופורציה״. ברבי נתן דוגמה לאישה בת 84 שהאכילה חתול בקופסת טונה בפתח ביתה וחטפה דו״ח של אלף שקל.




יונה יהב. צילום: ראובן כהן, דוברות העירייה

ברבי ביקש להפסיק את מתן הדוחות עד להסדרת הנושא בצורה נאותה ומסודרת. יהב נענה לבקשתו של ברבי ורישום הקנסות ייפסק לשלושה חודשים.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות
























<