X

מעולם העיצוב ועד לעולם אימון הספורט (וידאו)

היחידה ללימודי חוץ באוניברסיטת חיפה, שהוקמה לפני חמישים שנה, לתת מענה לדרישות של קורסים ייחודיים עם השכרה מקצועית וידע, הרחיבה את מגוון הקורסים המוצעים כיום. ראש היחידה ללימודי חוץ, שלומי בן נון: "כל הקורסים תחת חסות הגג של אוניברסיטת חיפה עם מיטב המרצים". כעת נוסף גם קורס לימודי עיצוב אופנה

לפני חמישים שנה, זמן קצר לאחר הקמת אוניברסיטת חיפה, הוקמה היחידה ללימודי חוץ באוניברסיטת חיפה על מנת לתת מענה לדרישות הסטודנטים שמחפשים קורסים ייחודיים עם הכשרה מקצועית והרחבת הידע.


ראש היחידה ללימודי חוץ באוניברסיטת חיפה, שלומי בן נון: "היום אנחנו מציעים מגוון גדול מאוד של קורסים מתחומים שונים. מעולם העיצוב ועד לעולם אימון הספורט. כל הקורסים תחת חסות הגג של אוניברסיטת חיפה עם מיטב המרצים. לאחרונה נוספו לנו קורסים מעולם העיצוב הגרפי, עיצוב פנים, עיצוב אופנה ועוד".




ניצה רייזמן, סגנית ראש היחידה ללימודי חוץ באוניברסיטת חיפה, אומרת: "הקורסים שלנו מעניקים הכשרה וידע מעשי ומקנים תעודה מטעם אוניברסיטת חיפה. הקורסים מגיעים מתחומים שונים: מתחומי הניהול, הייעוץ הארגוני, הייעוץ העסקי, עריכת לשון, הנחיית קבוצות, השכרת מבקרים פנימיים, קורסי עיצוב  ועוד".

לפרטים הקליקו כאן





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות






























<