X

מרגש: אריק ורות פרץ ז”ל שנרצחו ב-7 באוקטובר קיבלו אות הוקרה מעיריית ירושלים

אריק ורות פרץ, אב ובתו שלקתה משיתוק מוחין, מקריית חיים, נטבחו על ידי מחבלי החמאס בעת שבילו יחדיו במסיבת הנובה. עיריית ירושלים החליטה להעניק להם את אות ההוקרה בפתיחת השבוע המוקדש לאנשים עם מוגבלויות

  1. 1

אין מי שלא מכיר את סיפורם של האב והבת מקריית חיים, אריק ורות פרץ (16) ז”ל, שנרצחו בטבח ה-7 באוקטובר בעת שבילו יחדיו במסיבת הנובה בשעה שמרצחי החמאס טבחו בחוגגים.

אריק פרץ ובתו רות. נרצחו על ידי מחבלי חמאס. צילום מתוך פייסבוק, שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים


אריק היה מוכר בחוגי המסיבות כמי שנהג להגיע עם בתו, רות, שלקתה בשיתוק מוחין והתניידה על כיסא גלגלים, למסיבות ואירועים ברחבי הארץ והשניים היו רוקדים ונהנים. גופתו של אריק זוהתה כשבועיים לאחר הטבח ובשלב מאוחר יותר זוהתה גם גופתה של רות.




אירוע הפתיחה של השבוע המיוחד בירושלים מוקיר מדי שנה את האנשים שפעלו למען קידום זכויותיהם של אנשים עם מוגבלות. השנה, הוא יתקיים בסימן הצדעה לאנשים עם מוגבלות שפעלו בכוחות הביטחון במהלך מלחמת “חרבות ברזל”.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות











<