X

מצוקת התחבורה לסמי עופר

האם יהיו שאטלים מטירת כרמל למשחקי מכבי חיפה? בשבוע הבא אמורה להתקיים ישיבת עבודה למצוא פתרון

סגן ראש עיריית טירת כרמל דוד שחר פועל מול מנכ"ל מכבי חיפה איציק עובדיה, במטרה לפתור את מצוקת התחבורה לתושבי טירת כרמל והסכנה הנשקפת לתושבי העיר.

שחר פנה למנכ"ל מכבי חיפה והעלה בפניו את הבעיה ממנה סובלים אוהדי מכבי חיפה והסכנה בסיום המשחקים, רבים מתושבי העיר מחכים על כביש 4 לאוטובוסים לכיוון טירת כרמל ונשקפת סכנה ממשית לחייהם, לפני מספר חודשים נפצע קשה תושב העיר שחצה את הכביש.


דוד שחר. צילום יח"צ

למצוא פתרון לסכנה הנשקפת לאוהדים. דוד שחר. צילום יח"צ




אחד הרעיונות שעלו בפגישה שנערכה בעיריית טירת כרמל, הוא להעמיד שאטלים לאוהדי הקבוצה, בכדי שיוכלו להגיע למשחק ולחזור הביתה בבטחה.

מכבי חיפה מצידה רוצה למצוא פתרון למען קהל האוהדים הגדול המגיע מהעיר והצדדים קבעו להיפגש בקרוב ולהגיע להבנות שירצו את שני  הצדדים.

איצטדיון סמי עופר. צילום: דורון גולן

איצטדיון סמי עופר. צילום: דורון גולן

ביום שני הקרוב אמורה להתקיים פגישת עבודה במשרדי מכבי חיפה עם כל הגורמים הרלוונטיים. שחר מסר: "התוכנית החדשה של המשטרה לא פותרת את הבעיה ויש לבצע חשיבה מחודשת על מנת לפתור את הבעיה שחוזרת על עצמה. לא הגיוני שכל סיום משחק טירת כרמל נכנסת להסגר של חצי שעה".






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בטירת כרמל











<












<